Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte Correctbook

Correctbook notitieboekjes bedrukken 

Een bedrukt Correctbook notitieboekje is een relatiegeschenk dat zowel uw relaties als duizenden kinderen in de sloppenwijken van Zuid-Afrika blij zal maken. Correctbooks zijn een soort van whiteboards in de vorm van een schrift. Notities die gemaakt zijn met een speciale pen kunnen makkelijk weer worden uitgeveegd, waardoor het schrift eindeloos mee gaat. Wat het correctbook een extra bijzonder relatiegeschenk maakt is het feit dat er een speciale app is ontwikkeld waar de geschreven aantekeningen mee kunnen worden gescand en om worden gezet naar digitale aantekeningen. De Correctbook is dan ook niet voor niets de winnaar van de Promotiegift van het Jaar 2017 én 2018. Deze titel heeft Correctbook niet zomaar gekregen. Correctbook doneert een deel van hun opbrengsten in de vorm van Correctbooks aan sloppenwijken in Zuid-Afrika, en heeft het doel zo analfabetisme tegen te gaan. De Correctbooks zijn inclusief pen en sponsje en zijn beschikbaar in iedere kleurcode. 

Correctbook notitieboekjes personaliseren 

U kunt uw Correctbook notitieboek precies personaliseren naar de huisstijl van uw bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van een Correctbook bij Notitieboekwereld. Zo is er de mogelijkheid tot geen bedrukking, 1 kleur en uw logo of zelfs de Correctbooks in full colour te bedrukken. Alle zijden van de omslag kunnen worden bedrukt. Er is daarnaast ook een mogelijkheid tot het weghalen van het logo van Correctbook tegen een meerprijs. Correctbooks zijn al te bestellen vanaf 50 stuks!

Bedrukte Correctbook bestellen 

Door uw relaties een bedrukt Correctbook kado te doen laat u zien dat uw bedrijf het belangrijk vindt om rekening te houden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is een ideaal om te gebruiken tijdens een vergadering, beurs of een snelle notitie aan de telefoon. Het maakt niet uit of het notitieboekje kado doet aan een zakenrelatie of een student,  iedere ontvanger zal er blij mee zijn. Bestel nu al vanaf 50 stuks!

 

9,3
1 - 5 van 5 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 5 van 5 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021